Zetwerk

/Zetwerk
Zetwerk

Als alle dak- en gevelbeplating gemonteerd is, is het tijd om het zetwerk aan te brengen. Het zetwerk is dat wat uw bedrijfshal of andere ruimte écht af maakt. Het zetwerk bestaat namelijk uit alle afwerkstukken en lijkt dus slechts een klein onderdeel van het bouwwerk. Dit kleine onderdeel kan het esthetische beeld en de uitstraling van uw bedrijfshal echter maken of breken. Het is dus erg belangrijk dat hier veel aandacht aan wordt geschonken. Bij H&L Montage kunt u erop vertrouwen dat dit gebeurt. Wij stellen uw wensen voorop en zullen er daarom alles aan doen om uw bedrijfshal de beste uitstraling te geven. Wij streven ernaar het perfecte eindresultaat te behalen en veel aandacht schenken aan het zetwerk is iets wat daarbij hoort.

Leveren en/of monteren

We hebben bij H&L Montage verschillende soorten zetwerk in ons assortiment. Zo hebben wij het standaard zetwerk voor dak- en gevelbeplating in ons assortiment. Denk hierbij aan hoekstukken, nokstukken, lekdorpels en verschillende soorten profielen. Daarnaast hebben we ook windveren en boeibeplating in ons assortiment voor de afwerkingsfase. Windveren zorgen ervoor dat wind en regen niet onder de dakbedekking kunnen komen en boeibeplating is een beplating voor (delen van) uw huis. Deze beplating is duurzaam en onderhoudsvrij en de speciale coating zorgt ervoor dat u nooit weer hoeft te schilderen! Ook hebben we plankprofielen voor bijvoorbeeld topgevels van huizen in ons assortiment. Al ons zetwerk is ook zonder montageservice leverbaar. Daarnaast hebben we met regelmaat restpartijen in ons assortiment, zowel B-keuze producten als nieuw materiaal.

zetwerk montage

Coatings in diverse RAL kleuren

  • Polyester

  • PVDF
  • Armatec

  • Prisma

  • HPS 200 met Scintilla motief

  • Plastisol met leermotief

Wij leveren en monteren zetwerk

  • Zetwerk voor dak- en gevelbeplating
  • Windveren en boeibeplating voor huizen (nooit meer schilderen!)
  • Plankprofielen voor bv. topgevels van huizen

Neem gerust contact op!

Heeft u vragen over ons assortiment aan zetwerk? Heeft u wellicht vragen over hoe wij te werk gaan wanneer het op zetwerk aankomt? Of bent u geïnteresseerd in onze huidige voorraad aan restpartijen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de telefoon, via een e-mail of via ons contactformulier. Dan staan we u graag te woord om al u vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

Voor meer informatie over kleuren en coatings zie: Colorcoat-online.

Cookies

Geef hier aan welke cookies wij mogen plaatsen.

Privacybeleid | Sluiten
Of zelf instellen