Montage

/Montage
Montage

Kwaliteit en veiligheid

H&L Montage uit Emmen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de vervaardiging van bedrijfshallen. Bij ons staat een perfect eindresultaat centraal. Dit doen wij door goed te overleggen met de opdrachtgever en door vanaf het eerste contact met u mee te denken over de realisatie. Wij bieden uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. Tevens hebben we een korte bouwtijd en een betrouwbare, punctuele planning. Daarnaast zijn onze medewerkers vakbekwaam, goed gemotiveerd en hebben ze jarenlange ervaring. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en veiligheid. Hierom is ons bedrijf VCA gecertificeerd. Bovendien hebben al onze medewerkers een VCA diploma. Kortom: onze kennis, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan u ten dienst om de ruimte die volledig in overeenstemming is met uw wensen te realiseren!

H en L Montage

Montage

Het monteren van dak- en gevelbeplating kan een lastige klus zijn. Er zijn veiligheidsvoorschriften waar rekening mee moet worden gehouden en er zijn verscheidene mogelijke manieren van het bevestigen van beplating. Daarnaast zijn er ook veel verschillende materialen waarmee men te werk kan gaan. Denk hierbij aan verschillende soorten platen, zoals damwandplaten of staaldakplaten, maar ook aan verschillende soorten coatings die op een plaat aangebracht kunnen worden. Er is dus veel kennis en ervaring voor nodig. Deze kennis en ervaring vindt u bij H&L Montage. Wij staan voor u klaar om de montagewerkzaamheden voor u uit handen te nemen. Ook kunnen wij onze kennis gebruiken om u te adviseren over welke dak- of gevelbeplating of zetwerk u het beste kunt gebruiken, waarna we deze aan u kunnen leveren. Deze materialen, alsmede verschillende montagematerialen, zijn natuurlijk ook leverbaar zonder dat wij ze zelf monteren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor renovatiewerkzaamheden.

Neem gerust contact op!

Heeft u vragen over de diensten die wij u kunnen leveren? Of heeft u wellicht specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon, via een e-mail of via ons contactformulier. Middels deze wegen staan we u graag te woord om u zo goed mogelijk te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Contact

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers:

sab-profielkingspanfalk-bouwsystemen

arclad lgo_jorisIde

Onze opdrachtgevers

  • aannemers bedrijven
  • staalconstructie bedrijven
  • architecten
  • projectontwikkelaars

Cookies

Geef hier aan welke cookies wij mogen plaatsen.

Privacybeleid | Sluiten
Of zelf instellen