Renovatie

/Renovatie
Renovatie

Soms kan het nodig zijn dat uw schuur, loods of bedrijfshal een renovatie moet ondergaan. Het team van H&L Montage kan deze renovatie dan uitvoeren door de dak- en gevelbeplating te vernieuwen. We hebben ons hierin gespecialiseerd, waardoor we deze renovatie vakkundig, bekwaam en snel uit kunnen voeren. Ons streven hierin is het best mogelijke resultaat te behalen in constant contact met u, de klant. Wij stellen uw wensen dus voorop, met als doel het perfecte eindresultaat te behalen.

Dak- en/of gevelbeplating vernieuwen

Er zijn verschillende redenen om een renovatie van uw bedrijfshal of andere ruimte uit te laten voeren. Zo kan het nodig zijn om uw dak of gevel te vervangen/vernieuwen wanneer er sprake is van energieverlies, lekkage of ouderdom. Een andere reden is de aanwezigheid van asbest. In al deze mogelijke scenario’s staat H&L Montage voor u klaar om het dak en de gevel van uw bedrijfshal of andere ruimte niet alleen te vernieuwen, maar ook te verbeteren. Het verwijderen en vervangen van asbest, een schadelijk en slecht isolerend materiaal, is op zichzelf al een hele verbetering, maar wij kunnen ook nog een stap verder gaan en direct isolatie en zonnepanelen op en in uw dak aanbrengen. Door de extra isolatie heeft u minder energieverlies en met de toevoeging van zonnepanelen wekt u zelfs uw eigen energie op! Een win-win situatie.

Subsidie aanvragen voor verwijderen van asbest

dak renovatie

Asbest renovatie

asbest-renovatie

Zonnepanelen

zonnepanelen

Neem gerust contact op!

Wilt u de dak- en gevelbeplating van uw bedrijfshal vernieuwen en een renovatie uit laten voeren? Of wilt u schadelijke materialen uit uw bedrijfshal laten verwijderen en een asbestsanering uit laten voeren? Dan bent u bij H&L Montage aan het juiste adres. Door onze specialisatie in bedrijfshallen kunnen wij u hierbij vakkundig en snel helpen. Neem voor vragen of advies eens contact met ons op via de telefoon, via een e-mail of via ons contactformulier. Dan helpen wij u graag verder.

Cookies

Geef hier aan welke cookies wij mogen plaatsen.

Privacybeleid | Sluiten
Of zelf instellen