Dakbeplating

/Dakbeplating
Dakbeplating

Een bedrijfshal die niet de juiste dakbeplating heeft kan al snel een lastige kostenpost worden. Denk bijvoorbeeld aan lekkage, waarbij vocht in de bedrijfshal terecht komt en waardevolle producten aan kan tasten. Of denk aan energieverlies door slechte isolatie, waarbij u maandelijks veel hogere energiekosten betaalt dan eigenlijk nodig is. In extreme gevallen kan een slecht dak zelfs instorten en veel schade aanrichten. De juiste dakbeplating is dus van groot belang. H&L Montage is specialist in dakbeplating en kan u altijd helpen met het aanbrengen van de juiste dakbeplating voor uw bedrijfshal of andere ruimte. We doen dit altijd met uw wensen voorop, zodat we samen met u een perfect eindresultaat kunnen behalen.

Leveren en/of monteren

Het is echter niet altijd nodig om isolerende dakbeplating aan te passen. Zo is het mogelijk dat bij de toepassing waarvoor u uw ruimte gebruikt een goede isolatie geen vereiste is. In dat geval hebben wij kouddakplaten. Deze platen zijn stevig en zorgen voor een goede afwatering. Om het neerdruppelen van condens te voorkomen is het mogelijk om deze kouddakplaten te voorzien van een anticondensfolie die dit vocht opvangt. Mocht het zijn dat u wel een goed geïsoleerde ruimte wilt hebben, dan zijn sandwichpanelen een juist keuze. De gelaagde opbouw van deze panelen zorgt ervoor dat ze hoge isolatiewaarden hebben en van hoogstaande kwaliteit zijn. Wanneer uw bedrijfshal of andere ruimte een plat dak heeft, kunnen we ook uw dakbeplating verzorgen, in de vorm van onder andere een staaldak met isolatie of een sandwichdak. Platte daken vangen veel water op. Om te voorkomen dat dit vocht zich door het dak naar de werkruimte beweegt, is een goede dakbedekking nodig. Ook deze dakbedekking kan H&L Montage voor u verzorgen. Al onze dakbeplating is, naast de mogelijkheid dat wij deze voor u monteren, ook leverbaar zonder montageservice. Daarnaast hebben we met regelmaat restpartijen in ons assortiment, zowel B-keuze producten als nieuw materiaal.

dakbeplating montage

hellende daken, onder andere:

  • Enkele kouddakplaat
  • Enkele kouddakplaat met anticondens-folie
  • Sandwichpanelen

platte daken, onder andere:

  • Staaldak met isolatie en dakbedekking
  • Sandwichdak met dakbedekking

Neem gerust contact op!

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden aan dakbeplating die wij bieden? Of heeft u advies nodig over welke dakbeplating de juiste is voor uw bedrijfshal of andere ruimte? Of bent u wellicht geïnteresseerd in onze huidige voorraad aan restpartijen? Neemt u dan gerust contact met ons op via de telefoon, via een e-mail of via ons contactformulier. Dan helpen we u graag verder door al uw vragen te beantwoorden.

Cookies

Geef hier aan welke cookies wij mogen plaatsen.

Privacybeleid | Sluiten
Of zelf instellen